ایمن آستیاک
01
Oak Lab Case Story
01
Oak Lab Case Story
01
Oak Lab Case Story
01
Oak Lab Case Story
01
Oak Lab Case Story
<
>
نصب آسانسور در دماوند
مشاوره فروش و نصب انواع آسانسور

آسانسور قلب ساختمان شماست

آسانسور
مشاوره فروش و نصب انواع آسانسور

آسانسور قلب ساختمان شماست

آسانسور
مشاوره فروش و نصب انواع آسانسور

آسانسور قلب ساختمان شماست

آسانسور
مشاوره فروش و نصب انواع آسانسور

آسانسور قلب ساختمان شماست

آسانسور
مشاوره فروش و نصب انواع آسانسور

آسانسور قلب ساختمان شماست

آسانسور روملس

آسانسور روملس


آسانسور روملس  یا MRL نوعی آسانسور کششی یا هیدرولیکی هستند که برای آسانسور به اتاق ماشین نیاز ندارند وآسانسورهای MRL به طور کلی دارای یک موتور بدون دنده و یک وزنه تعادل برای عملکرد کابین آسانسور هستند و با ترکیب فناوری‌های نوین و طراحی هوشمندانه یک انتخاب ایده‌آل برای ساختمان‌های مدرن است و این آسانسورها علاوه بر افزایش کارایی و راحتی به حفظ محیط زیست نیز کمک می‌کنند.
 

آسانسور روملس چیست؟


آسانسورهای روملس یا MRL  فاقد اتاق موتور ثابت در بالای چاه آسانسور هستند و در عوض دستگاه بالابر کششی یا در دیواره بالایی چاه آسانسور و یا در پایین آن نصب می شود و موتور با استفاده از یک آهنربای دائم نصب می شود که موتور را به طور دائمی "چسبانده" و با درایو فرکانس متغیر ولتاژ متغیر (VVVF) کار می کند و برخی از دستگاه های بالابر از موتورهای سنکرون بدون دنده به جای موتورهای القایی معمولی استفاده می کنند و این طراحی نیاز به اتاق موتور ثابت را از بین می برد و در نتیجه فضای ساختمان را به میزان قابل توجهی صرفه جویی می کند و تقریباً تمام آسانسورهای کششی بدون موتورخانه بدون دنده هستند.

در حالی که موتور بالابر بر روی دیواره چاه آسانسور نصب می‌شود و کنترل اصلی در طبقه بالای کنار درب‌های طبقات قرار دارد و این کنترل‌گر در پشت یک کابینت قفل‌شده قرار دارد که برای تعمیر و نگهداری یا موارد اضطراری باید با کلید باز شود و اکثر آسانسورها کنترل‌گر خود را در طبقه بالا دارند، اما تعداد کمتری از آسانسورها کنترل‌گر خود را در پایین‌ترین طبقه دارند و برخی از آسانسورها (مانند آسانسورهای ژاپن) ممکن است موتور بالابر خود را در پایین چاه آسانسور داشته باشند، به همین دلیل به آنها آسانسور "MRL با محرک پایین" گفته می‌شود و برخی از آسانسورها (مانند اوتیس و شیندلر) کابینت کنترل‌گر را به جای دیوار در داخل قاب درب نصب می‌کنند تا در فضا صرفه‌جویی شود و مانند آسانسورهای کششی معمولی، آسانسورهای بدون موتورخانه از طناب‌های فولادی معمولی به عنوان کابل‌های بالابر استفاده می‌کنند و برخی از برندهای آسانسور (مانند اوتیس و شیندلر) به جای طناب‌های معمولی از تسمه‌های فولادی تخت استفاده می‌کنند و تولیدکنندگانی که از این فناوری استفاده می‌کنند ادعا می‌کنند که با استفاده از تسمه‌های فولادی تخت، فضای بسیار زیادی در چاه آسانسور صرفه‌جویی می‌شود و امکان استفاده از قرقره بالابر با اندازه حداقل فراهم می‌شود و همچنین، تسمه‌های فولادی تخت ۳۰ درصد سبک‌تر از طناب‌های فولادی معمولی هستند

 آسانسورهای هیدرولیک بدون موتورخانه نیز اتاق ثابتی برای نگهداری ماشین‌آلات هیدرولیک ندارند و ماشین‌آلات، از جمله پمپ، در چاه آسانسور نصب می‌شوند و کنترل‌گر بر روی دیواری نزدیک آسانسور و معمولاً در طبقه پایین قرار دارد و یکی از مزایای آسانسورهای هیدرولیک بدون موتورخانه، صرفه‌جویی در زمان ساخت، فضا و هزینه است
 

مراحل نصب آسانسورهای روملس


نصب آسانسور روملس شامل چندین مرحله است:

چاه آسانسور با توجه به ابعاد آسانسور خاص و الزامات سیستم روملس ساخته شده است.
موتور و سیستم محرک در داخل شفت نصب شده و به دنبال آن سیستم کنترل و ویژگی های ایمنی نصب می شود.
کابین آسانسور و وزنه تعادل نصب شده است و سیستم برای عملکرد مناسب آزمایش می شود.

زمان نصب برای آسانسورهای معمولا به دلیل ویژگی های پیچیده کمتر و فضای محدود مورد نیاز کمتر از حد معمول است و با این حال رعایت توصیه های حرفه ای در صنعت بالابر هنگام نصب آسانسور بی خطرضروری  است.


مزایای آسانسور روملس


آسانسورهای روملس با طراحی نوآورانه و بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز دنیا  تحولی شگرف در صنعت آسانسور ایجاد کرده‌اند و این آسانسورها که فاقد موتورخانه سنتی هستند مزایای متعددی را برای ساختمان‌ها دارند:

 مهم‌ترین مزیت آسانسور روملس حذف نیاز به موتورخانه مجزا است و این امر باعث افزایش فضای قابل استفاده در ساختمان و کاهش هزینه‌های ساخت می‌شود و به دلیل طراحی ساده‌تر، نصب و راه‌اندازی آسانسور روملس سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر از آسانسورهای سنتی است.

موتورهای پرقدرت و سیستم‌های کنترل هوشمند، کارایی آسانسور روملس را به حداکثر رسانده و در مصرف انرژی صرفه‌جویی قابل توجهی ایجاد می‌کنند و فناوری‌های پیشرفته به کار رفته در این آسانسورها، حرکت نرم و بی‌صدای کابین را تضمین می‌کنند و سیستم‌های ایمنی پیشرفته و باکیفیت‌ترین مواد اولیه، ایمنی آسانسور روملس را در بالاترین سطح قرار می‌دهند.

آسانسورهای MRL به معماران و سازندگان انعطاف بیشتری در طراحی می دهند و چیدمان ساختمان را می توان بدون نیاز به اتاق ماشین برای به حداکثر رساندن فضای قابل استفاده و بهبود زیبایی شناسی بهینه کرد و این انعطاف‌پذیری آسانسورهای MRL را برای ساختمان‌های مدرن که طراحی و عملکرد ضروری هستند محبوب می‌کند. و استفاده از مواد اولیه باکیفیت و سازگار با محیط زیست، عمر مفید آسانسور را افزایش داده و از آلودگی محیط زیست جلوگیری می‌کند و به دلیل مزایای فراوان برای انواع ساختمان‌ها از جمله ساختمان‌های مسکونی، تجاری، اداری، بیمارستانی و... مناسب است.


ویژگی های ایمنی آسانسور روملس


ایمنی در طراحی آسانسور بسیار مهم است و آسانسورهای MRL دارای چندین ویژگی ایمنی برای محافظت از مسافران هستند و مکانیسم های ایمنی رایج عبارتند از:

ترمز اضطراری: در هنگام نقص عملکرد برای جلوگیری از سقوط آسانسور فعال می شود.
گاورنرهای سرعت بیش از حد: سرعت را کنترل کنید و ترمزهای اضطراری را در صورت تجاوز از محدودیت های ایمن فعال کنید.
قفل درب: اطمینان حاصل کنید که آسانسور فقط در صورتی حرکت می کند که درها کاملا بسته و قفل شده باشند.
سیستم های برق پشتیبان: امکان عملکرد ایمن در هنگام قطع برق را فراهم می کند.
 

الزامات تعمیر و نگهداری آسانسورهای روملس


تعمیر و نگهداری آسانسورهای روملس کمک زیادی به بررسی جنبه هایی می کند که ممکن است عملکرد کارآمد آسانسور را مختل کند و تعمیر و نگهداری معمول آسانسور MRL شامل:

بررسی قطعات با ماهیت مکانیکی
 بررسی ویژگی های ایمنی
کالیبراسیون نرم افزار مورد استفاده در کنترل آسانسورها.

 آسانسورهای روملس از تکنیک های پیچیده ای استفاده می کنند، بنابراین توصیه می شود که تعمیر و نگهداری توسط پرسنل ماهر در این زمینه انجام شود و این کارهای تعمیر و نگهداری کوچک باید هر دو سال یکبار انجام شود و با بررسی های مکرر برای آسانسورهای مورد نیاز است و همچنین مالکان ساختمان باید به کلیه امور مربوط به ساختمان توجه داشته باشند تا از اتلاف وقت جلوگیری شود.


تفاوت آسانسور روملس و آسانسورهای سنتی


مهم‌ترین تفاوت بین آسانسور روملس و آسانسورهای سنتی هیدرولیک در وجود یا عدم وجود موتورخانه است و آسانسورهای روملس، با حذف موتورخانه، فضای اشغال شده در ساختمان را به حداقل می‌رسانند و انعطاف‌پذیری بیشتری در طراحی ساختمان ایجاد می‌کنند.
هزینه‌های نصب و نگهداری و تعمیر آسانسورهای روملس به دلیل سادگی طراحی و حذف موتورخانه، به‌طور قابل‌توجهی کمتر از آسانسورهای سنتی است و طراحی مینیمال آسانسورهای روملس، آن‌ها را به گزینه مناسبی برای ساختمان‌هایی با معماری مدرن و زیبا تبدیل کرده است واین آسانسورها بدون ایجاد اختلال در طراحی داخلی ساختمان، به زیبایی آن می‌افزایند و  نصب این  آسانسور آسان‌تر و سریع‌تر بوده و نیاز به تغییرات ساختاری کمتری در ساختمان دارد
 

کاربردهای آسانسور روملس


آسانسورهای روملس برای انواع ساختمان‌ها از جمله ساختمان‌های مسکونی، تجاری، اداری و بیمارستانی مناسب هستند و به‌ویژه برای ساختمان‌هایی با محدودیت فضا، ساختمان‌هایی با طراحی مدرن و پروژه‌هایی با بودجه محدود، آسانسور روملس انتخابی ایده‌آل محسوب می‌شود.

SWIFT بالابر ایجاد راه حل های مهندسی برای حفظ تحرک جهانی است
 

سوالات متداول درباره آسانسور روملس



آیا آسانسورهای روملس برای انواع ساختمان ها مناسب هستند؟


آسانسورهای روملس برای بسیاری از انواع ساختمان ها، از جمله ساختمان های مسکونی، تجاری و سازه های کوچک تا متوسط ​​ایده آل هستند. با این حال، ساختمان‌های بلندمرتبه یا آنهایی که دارای محدودیت‌های طراحی خاص هستند ممکن است همچنان به سیستم آسانسور سنتی نیاز داشته باشند.
 

آسانسور روملس چه تفاوتی با آسانسور سنتی دارد؟


آسانسورهای روملس نیازی به ماشین آلات مجزا ندارند، زیرا تمام ماشین آلات در چاه آسانسور قرار دارند. این طراحی باعث صرفه جویی در فضا می شود و اغلب بازده انرژی را در مقایسه با آسانسورهای سنتی که به یک اتاق ماشین اختصاصی نیاز دارند، بهبود می بخشد.
 

مزایای صرفه جویی در انرژی آسانسورهای روملس چیست؟


آسانسورهای روملس معمولاً از موتورهای کششی بدون دنده و سیستم‌های کنترل پیشرفته استفاده می‌کنند که نسبت به سیستم‌های سنتی از نظر انرژی کارآمدتر هستند. این امر مصرف کلی برق را کاهش می دهد، قبض انرژی را کاهش می دهد و اثر زیست محیطی کمتری دارد.
 

آسانسورهای روملس هر چند وقت یک بار نیاز به تعمیر و نگهداری دارند؟


آسانسورهای روملس باید حداقل دو بار در سال نگهداری شوند. آسانسورهای پرتردد برای اطمینان از عملکرد و ایمنی مطلوب نیاز به بازرسی های مکرر دارند.
 

چه ویژگی های ایمنی در آسانسورهای روملس گنجانده شده است؟


آسانسورهای روملس شامل ترمزهای اضطراری، گاورنرهای سرعت بیش از حد، قفل درب ها و سیستم های قدرت پشتیبان هستند. این ویژگی ها عملکرد ایمن را تضمین می کند، از حوادث جلوگیری می کند و امکان استفاده اضطراری را در هنگام قطع برق فراهم می کند.
 


ایمن آستیاک انتخابی مطمئن برای آسانسورهای روملس


 آسانسور روملس با طراحی هوشمندانه و عملکرد بی‌نظیر راه حلی ایده‌آل برای ساختمان‌های مدرن است و شرکت ایمن آستیاک با سال‌ها تجربه در زمینه آسانسور و با بهره‌گیری از دانش فنی روز دنیا  آماده ارائه خدمات نصب، تعمیر و نگهداری انواع آسانسور روملس به شماست.
 

مزایای همکاری با ایمن آستیاک


کارشناسان ما با دانش فنی بالا و تجربه عملی، بهترین راهکارها را برای شما ارائه می‌دهند.

استفاده از قطعات اورجینال و باکیفیت، تضمین کننده دوام و عملکرد طولانی مدت آسانسور شما.

پشتیبانی فنی 24 ساعته و گارانتی محصولات، آرامش خاطر شما را تامین می‌کند.

 با ما بهترین قیمت را تجربه کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید.
 




پروژه های آسانسور روملس

گالری تصاویر آسانسور روملس



مقالات آسانسور روملس

محصولات آسانسور روملس


کابین آسانسور

کابین آسانسور

آسانسور نگین هر ساختمان محسوب می شود. پس باید در ظاهر...


کابین آسانسور

کابین آسانسور

کابین آسانسور

کابین آسانسور

کابین آسانسور

کابین آسانسور

کابین آسانسور

کابین آسانسور

آسانسور نگین هر ساختمان محسوب می شود. پس باید در ظاهر...


کابین آسانسور

کابین آسانسور

آسانسور نگین هر ساختمان محسوب می شود. پس باید در ظاهر...


کابین آسانسور

کابین آسانسور

آسانسور نگین هر ساختمان محسوب می شود. پس باید در ظاهر...




© Copyright 2021 - All rights reserved by imenastiak.com - Developed: Mohsen Kharazi